Over ons

In 2009 is onderneming DIVAPRO B.V. opgericht. Initiatiefnemer Pascal de Groot heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van verkoop- en verhuurmanagement, vastgoedcommunicatie, nieuwbouwmarketing en procesbegeleiding. De missie van Divapro is het bieden van onafhankelijk professioneel advies, met een pro-actieve houding waarbij het afzetrisico wordt beperkt in combinatie met een zo hoog mogelijke opbrengst. Daarbij staat zowel de klant als de markt centraal.

Verkoop van nieuwbouwprojecten dient met zorg voorbereid, begeleid en uitgevoerd te worden. Om dit op professioneel niveau op te pakken dienen partijen zich verder te specialiseren. Langzaam ontstaat er een beweging welke onderkent dat taxeren,  verkoop van bestaande bouw en verkoop van nieuwbouw elk een specialisatie zijn. Divapro onderschrijft de specialisatie in nieuwbouw. Vandaar dat het dienstenpakket van Divapro zich uitsluitend concentreert op het ontwikkelingsproces van een nieuwbouwproject. Divapro biedt een full service pakket aan waarbij het project vanaf initiatieffase tot aan oplevering commercieel gewaarborgd wordt. Juist de betrokkenheid tijdens een initiatieffase van een project tot en met het verkoopgesprek met een potentiële eindgebruiker is waardevol.

Divapro is een ambitieus bedrijf dat op een creatieve en innovatieve manier projecten tot een goed einde brengt. Het doel is het verlenen van diensten op het gebied van tendersupport, verkoopmanagement en verkoop/verhuur van nieuwbouwprojecten. Alle diensten worden op projectbasis aangeboden.

Wij komen graag persoonlijk in gesprek om onze dienstverlening verder toe te lichten en te vertalen naar uw vraag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

ing. Pascal de Groot RM